Laxolja med pump 500ml

200kr

Artikelnr: laxolja-500ml Kategori:

Beskrivning

 

Jungfru, Rå och Ren, Hållbar, Färsk, Naturlig, Välsmakande, Minimal lukt.

 

Superfärsk, rå, norsk laxolja, utvecklad för att ge husdjur en naturlig, luktfri fiskolja. Hållbart inköp av utvalda råvaror. Oljan är varsamt separerad från laxkött (spill från laxfiléer) vid låg temperatur. Salmoil Pet kombinerar de naturliga fördelarna med rå olja med renheten från raffinerad olja. Det ursprungliga innehållet av antioxidanter och vitaminer är bibehållen och smak, doft och utseende är som hos raffinerad olja.

 

Vissa faktorer bidrar även till att förbättra effekten. EPA/DHA/DPA är de mest oxidativa och de hälsosammaste fettsyrorna.

 

Salmoil Pet har superfärskhet, måttliga nivåer EPA/DHA/DPA och ett naturligt högt innehåll av astaxantin (verkar som antioxidant), vilket resulterar i en delikat olja med neutral smak/doft och fördelarna från fisk.

 

Biomega Salmoil Pet produceras inom 48 timmar vid låg temperatur. Till skillnad från många andra fiskoljor har Salmoil Pet livsmedelskvalitet genom hela processen från den levande laxen till den levererade oljan. Lång erfarenhet och unik produktionsteknik har kontinuerligt förbättrat den här produkten till att bli det föredragna valet av laxolja till djur. Användning: Fyll i flaskor, i pressat eller blött djurfoder.

 

Undvik direkt solljus, förvara mörkt och vid jämn temperatur.

 

Tillsatta naturliga antioxidanter: 1000 PPM, Duralox (rosmarin + askorbinsyra).

 

Sammansättning: Fria fettsyror <2 %, vatten och föroreningar <0,5 %, färg röd-orange, EPA (20:5 n-3) 2-3 %, DHA (22:6 n-3) 3,5-5 %, DPA (22:5 n-3), ALA 18:3 n-3) 4-5 %, total Omega-3 13-15 %, total Omega 6 13-15 %, summa PUFA 27-30 %, totalt mättade fettsyror 13-15 %, totalt enkelomättade fettsyror 50-55 %, fritt astaxantin 4 mg/kg, totox <15.

 

Näringsinformation per 100 ml (92 000mg):
Energi 828 kcal
Mättat fett 13 800 mg
Totalt Omega-3 fettsyror 13 800 mg
EPA 2 760 mg
DHA 4 600 mg
DPA 1 840 mg
Andra Omega-3 fettsyror 4 600 mg
Andra fettsyror 69 000 mg
Antioxidanter 92 mg eller 180 mg (på begäran)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Laxolja med pump 500ml”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *